Personvernerklæring

Sprinklerkontroll AS ble etablert i 2008, av Steinar Evjen. Firmaet byttet eierskap i 2015, og driver i dag med alt innenfor sprinklerfaget.
  1. Hvem er behandlingsansvarlig?

Personvernerklæringen gjelder for Sprinklerkontroll AS (heretter kalt Sprinklerkontroll) og deres nettsteder. Sprinklerkontroll er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn. Vi følger personvernforordningen (PVF). 

  1. Hvilke personopplysninger og formålet med behandlingen

Sprinklerkontroll behandler følgende personopplysninger om deg: Navn, e-postadresse og telefonnummer. 

Kontaktskjema: Formålet med behandlingen er for å ta kontakt med deg.

  1. Behandlingsgrunnlag

Vi behandler kun personopplysninger om deg som du via en tydelig bekreftende handling har akseptert at vi får lov til å bruke. Samtykke kan når som helst trekkes tilbake av brukeren ved å sende en e-post til bjorn.brodreskift@sprinklerkontroll.no. Ved tilbaketrekking av samtykke slettes personopplysningene vi har lagret på deg.

  1. Innsyn og endring i personopplysningene vi har lagret om deg

Du kan sende en e-post til bjorn.brodreskift@sprinklerkontroll.no for å be om en oversikt over alle personopplysninger vi har lagret om deg, og hvordan denne informasjonen brukes. Vi svarer så snart vi kan og senest innen 30 dager.

  1. Sletting av personopplysninger

Du kan når som helst sende en e-post til bjorn.brodreskift@sprinklerkontroll.no for å slette opplysningene vi har lagret på deg. De blir slettet innen 72 timer fra forespørselen er mottatt.

  1. Behandling av personopplysninger

Det er kun ansatte i Sprinklerkontroll med tjenstlig behov som behandler personopplysninger om deg. Alle ansatte har taushetsplikt.

  1. Varsling om sikkerhetsbrudd

Dersom det skulle skje et sikkerhetsbrudd og dine personopplysninger kommer på avveie har Sprinklerkontroll en plikt om å melde dette til Datatilsynet innen 72 timer etter at bruddet er oppdaget.

  1. Cookies på nettsiden

Cookies, eller informasjonskapsel, er en liten tekstfil som lagres og legges i nettleseren din med mindre du har skrudd av denne funksjonen i innstillingene på din nettleser.

  1. Utlevering av opplysninger

Sprinklerkontroll vil ikke gi videre eller selge dine personopplysninger til tredjepart uten ditt samtykke. 

  1. Kontaktinformasjon

Ved spørsmål knyttet til personopplysninger om deg og/eller innsyn, endring eller sletting av personopplysninger, ta kontakt med bjorn.brodreskift@sprinklerkontroll.no